Sgoolfotografie: vernieuwende schoolfotografie

Geplaatst op 1 juni 2016

Niet zomaar schoolfotografie

Sgoolfotografie met een ‘g’  is niet zomaar schoolfotografie. Deze franchise-organisatie luistert goed naar wat kinderen, school en ouders willen en gaat met de tijd mee.

Kinderen kunnen zichzelf zijn op de foto’s.Warrigeharen, een ondeugende of verlegen blik, broertjes die elkaar aankijken en meisjes in prinsessenjurken. Het kan allemaal. Als het kind maar zichzelf is op de foto.

De fotografen zijn getraind om met kinderen te werken. Ze zorgen voor een ontspannen, leuke  sfeer.

Schoolfotografie

Voordelen school en ouders

Sgoolfotografie werkt digitaal. De kinderen krijgen dus geen zakjes mee naar huis. Alleen een briefje met een persoonlijke inlogcode. Hierdoor is er geen verplichte afname. Het schoolpersoneel gaat gratis op de foto.

Schoolfotografie

Sgoolfotografie staat open voor leuke originele ideeën. Alles is bespreekbaar. Doel is om de scholen zoveel mogelijk te ontlasten. Ouders loggen in en kunnen de leukste foto’s gelijk selecteren en bestellen. Ze kunnen aan één account meerdere kinderen toevoegen. Ook opa en oma kunnen een eigen code ontvangen en foto’s bestellen.

Naast foto’s kun je ook producten bestellen zoals posters, canvas, tassen en meer.

Schoolfotografie

De fotografen

De fotografen zijn gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen. Ze krijgen voortdurend training in het gebruik van de nieuwste technieken. Sgoolfotografie onderscheidt zich door het gebruik van hoge studiokwaliteit en de modernste apparatuur.

Schoolfotografie

Ook wordt er veel aandacht besteed aan de achtergrond van de foto. Deze is modern en neutraal, zodat de foto’s in elk interieur passen. Deze hoge kwaliteit in combinatie met de moderne en natuurlijke uitstraling van de foto’s maakt Sgoolfotografie de nummer 1 in Nederland op het gebied van vernieuwde fotografie. Sgoolfotografie heeft dan ook veel tevreden scholen en ouders.

Schoolfotografie

Sgoolfotografie komt graag vrijblijvend langs op scholen. Meer weten? Ga naar www.sgoolfotografie.nl

Foto's bij dit artikel: Gerrieke Schipper- Monteba, Sgoolfotografie.

Schoolfotografie

Kijk ook eens bij de tips voor een leuke fotoshoot.

Heb je vragen over dit thema? Stel ze in de onderwijs community binnen de Wij-leren.nl Academie!

 

Mis geen bijdragen

Inschrijven nieuwsbrief

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook Volg ons op instagram Volg ons op pinterest