Auteurs
Albert de Boer Alex de Bruijn Angela Kouwenhoven Anna Bosman Anton Horeweg Arjan Clijsen Bas ter Avest Bea Pompert Casper Hulshof Ceciel Borghouts Dick van der Wateren Dirk van der Wulp Dolf Janson Elena Carmona van Loon Eleonoor van Gerven Erna Brummel Eveline van Baalen Ewald Vervaet Filip Dochy Gerard Melis Gerdineke van Silfhout Gert Biesta Guus Geisen Harm Klifman Harry van de Pol Hélène van Oudheusden Henk Galenkamp Henk Sissing Herman Kolthof Ivo Mijland Jan Jutten Jelte van der Kooi Jos Cöp Karen Heij Karin van de Mortel Kees van Overveld Lia Voerman Lia Voerman en Frans Faber Luc Stevens Marcel Schmeier Marcel van Herpen Marjoke Hinnen Marjolein Zwik Marléone Goudswaard Martie de Pater Michel Verdoorn Miriam de Heer Naomi Mertens Noëlle Pameijer Paul Filipiak Peter de Vries Peter de Vries Peter Mol René Leverink Robert-jan Simons Ronald Dulmers Sieneke Goorhuis Sonja de Lange Sylvia Peters Tanja van Beukering Teije de Vos Tijl Rood Ton van der Valk Wendy Brasz en Myra den Haan Wijnand Gijzen Wilfred Rubens Willem de Jong Yvonne van Sark
Gastauteurs
Anke de Boer Anne van Hees Arnold Jonk Bob van der Meer Ernst van Grol Gert de Graaf Hanne Touw Hanno van Keulen Hans van Rijn Inge Verstraete Ingrid van Essen Jacqueline Visser Job van Velsen Joep Derkx Joop Stroes Joris Spekle Lex Hupe Lisanne van Nijnatten Louise Berkhout Maarten Massink Marion van Olst Monique Baard Nina Boswinkel Pepijn Dousi Peter Ruit Pieter Snel Sandra Koot Sanne van den Hoek Terry van de Beek Vera Meewis
Auteurs opinie
Laura Batstra Rijk van Ommeren Steven Pont
Redactie
Annemieke Top Arja Kerpel Bas van Dijk Helèn de Jong Korstiaan Karels Machiel Karels Marleen Legemaat

 

Ronald Dulmers

Onderzoeker - adviseur - trainer

Website: Scholen met Succes
LinkedIn profiel Ronald Dulmers

Onderzoek

Met zijn bedrijf Scholen met Succes verzorgt Ronald Dulmers voor ruim 1500 scholen onderzoek waarbij de tevredenheid van ouders, leerlingen en personeel gemeten wordt. Dit levert directe input op voor het kwaliteitsbeleid van de school en voor het schoolplan. Ook geven de resultaten handvatten voor het marketing- en profileringsbeleid.

Communicatie advies

Ronald assisteert scholen bij het ontwikkelen en/of versterken van het schoolprofiel. Daarnaast wordt ook de vormgeving en productie van de communicatiemiddelen als folders, website, schoolgids begeleid en/ of uit handen genomen. 

Trainingen en workshops

Ronald begeleidt scholen bij de oprichting en het functioneren van de PR-werkgroep en hij biedt gerichte workshops en trainingen aan. Een belangrijk punt hierbij is het verankeren van de PR-functie in de school.

Profilering

Het is belangrijk dat een school een duidelijk profiel, gezicht en karakter heeft. Dit is van belang om je als school te onderscheiden van concurrenten en aan toekomstige klanten te tonen waarom je school aantrekkelijk voor hen is. Schoolprofilering is er op gericht om uit de enorme breedte en diversiteit van onderwijsactiviteiten een rode draad te halen die de diverse activiteiten bundelt tot een helder en eenduidig geheel. Ronald Dulmers adviseert bij het ontwikkelen van een onderscheidend schoolprofiel.

Over Scholen met Succes

Scholen met Succes is een gespecialiseerd onderzoek- en communicatiebureau voor het onderwijs. Het bureau helpt scholen bij het verkrijgen van inzicht in hun huidige marktsituatie. Er wordt samen gewerkt aan het creëren van een sterke markpositie. Dit doet Scholen met Succes door het uitvoeren van marktonderzoek, het ontwikkelen van schoolprofielen en het uitvoeren van communicatiecampagnes. Daarnaast verzorgt het bedrijf workshops en trainingen op het gebied van teamontwikkeling, profilering en communicatie.

Verder kijken


Artikelen van deze auteur

Marktgerichte school
Marktgerichte school heeft de toekomst
Ronald Dulmers
Open dag school
Een succesvolle open dag
Ronald Dulmers
School met pit
De school met PIT! - schoolprofiel voorbeeld
Ronald Dulmers
School profileren
Hoe zet je een basisschool in de markt?
Ronald Dulmers
Schoolprofilering
Schoolprofilering: profileringskracht en het Marketing Dashboard
Ronald Dulmers
Social media school
Profileren met social media
Ronald Dulmers
Website verbeteren
Hoe vindbaar is de website van uw school?
Ronald Dulmers
Tevredenheidsonderzoek
Klantgerichtheid en oudertevredenheid
Ronald Dulmers

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Schrijf in voor de nieuwsbrief
Schrijf in voor de nieuwsbrief
Schrijf in voor de nieuwsbrief
[extra-breed-algemeen-kolom2]

Ronald DulmersInschrijven nieuwsbrief

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.