Joop Stroes

ADHD coach

Website: Empathie plus
LinkedIn profiel Joop Stroes

Om succesvol te kunnen zijn moet je jezelf eerst door en door kennen en daarmee jezelf kunnen zijn.
Met jezelf zijn bedoel ik niet alleen je persoonlijkheid, je karakter maar vooral ook wie je bent, wie je bedoelt bent om te zijn.
Allemaal hebben we onze eigen blauwdruk, onze eigen set van natuurlijke talenten die we gebruiken wanneer we doelgericht handelen, wanneer we ergens ons best voor doen. We hebben allemaal onze eigen creatieve manier van probleem oplossen waarbij de ene manier niet beter is dan de ander. Het is zoals Einstein ooit al zei: “Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen”.
Als gecertificeerd Kolbe™ consultant help ik mensen en teams om die blauwdruk op individueel niveau in kaart te brengen en leer ik je hoe je die het beste kunt benutten om er optimaal rendement te halen. Met als resultaat dat communicatie en synergie verbeteren.
Je zult zien, dat je wanneer je dat kunt toepassen in bijvoorbeeld je werk, je niet alleen meer plezier hebt in je werk maar ook productiever bent.

Middelbare scholieren help ik aan de hand van hun blauwdruk hoe zij het beste met schooltaken om kunnen gaan waardoor ze efficiënter en met meer plezier kunnen studeren. En helpen met het maken van een studiekeuze die gebaseerd is op interesses én natuurlijke talenten die nodig zijn om succesvol te zijn in bepaalde functies.

Je kunt nu gemakkelijk real-time mijn beschikbaarheid zien en een afspraak met mij inplannen via http://https://calendly.com/empathie-plus/60min.

Heb je vragen over dit thema? Stel ze in de onderwijs community binnen de Wij-leren.nl Academie!


Artikelen van deze auteur

ontbrekende schakel - conatie
De ontbrekende schakel in onderwijs - inzicht in het conatieve deel
Joop Stroes
Joop Stroes
Joop Stroes - ADHD coach
Joop Stroes
Coaching leerling
Wat verdieping in de zorgleerling voor u én de zorgleerling kan betekenen
Joop Stroes

Wij-leren.nl Academie

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbriefInschrijven nieuwsbrief

[extra-breed-algemeen-kolom2] 

Mis geen bijdragen

Inschrijven nieuwsbrief

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook Volg ons op instagram Volg ons op pinterest