Amelia Glauber

Amelia Glauber is de leesspecialist van de lagere school op de collegiale school. Ze heeft een MA-graad in speciaal en algemeen onderwijs voor kinderen van de Bank Street Graduate School of Education.
 
Zij en haar collega, Andrew Ayers, ontwierpen en implementeerden een curriculum dat zich richt op executief functioneren voor leerkrachten en ouders. Ze hebben een reeks workshops gegeven aan collegiale leraren en gezinnen, NYSAIS, SAIS, de International Boys' Conference en verschillende onafhankelijke scholen in New York City.
 
Recentelijk hielp ze bij de oprichting van Educators in Partnership. Educators in Partnership is opgericht met de overtuiging dat wanneer executieve functies expliciet worden aangeleerd en samen met inhoudelijke vaardigheden worden geoefend, de kans groter is dat studenten groei en prestaties laten zien.
 
Hun missie is om samen te werken met leraren, ouders en studenten om de directe instructie van procesvaardigheden zoals werkgeheugen, organisatie en prioritering te vergemakkelijken.

Heb je vragen over dit thema? Stel ze in de onderwijs community binnen de Wij-leren.nl Academie!


Artikelen van deze auteur

Vier manieren om het werkgeheugen van basisschoolleerlingen te verbeteren
Vier manieren om het werkgeheugen van basisschoolleerlingen te verbeteren
Amelia Glauber

Wij-leren.nl Academie

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbriefInschrijven nieuwsbrief

[extra-breed-algemeen-kolom2] 

Mis geen bijdragen

Inschrijven nieuwsbrief

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook Volg ons op instagram Volg ons op pinterest