Guus Geisen

Onderwijsadviseur, coach, auteur

Website: Autopoiesis - Leer omgaan met veranderingen
LinkedIn profiel Guus Geisen

Mijn drijfveren

Het leren van het kind en dit bevorderen door het leren van het individu, van de groep/team en het systeem. In elk kind is de innovatie van de toekomst al in potentie aanwezig. Het is onze opdracht als volwassenen die potentie aan te voelen, te zien, te verwachten en de ontwikkeling ervan te ondersteunen en begeleiden.

Mijn kaders

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik kinderen kan ondersteunen in het versnellen van het leren in dynamisch complexe situaties door het inzetten van tools. Ik richt me daarbij op het individu, de groep en het systeem.
“Zorg goed voor jezelf, de ander en deze plek” is leidend perspectief voor me. Ik maak daarbij gebruik van de theoretische kaders die passend zijn en bijdragen aan het deel in samenhang met het geheel.

Mijn werk

Als lerende inspirator, facilitator en coach werk ik met individuele mensen aan hun persoonlijke en professionele worsteling en groei naar balans en succes. Met teams werk ik aan het leren van en met elkaar vanuit inspirerende kaders en concepten. Uiteindelijk is alle werken gericht op het innoveren van het lerende systeem als geheel dichtbij en veraf en nu en later. Dit doe ik middels regionale, landelijke en internationale netwerken.

Mijn ervaring

Leerkracht en directeur speciaal onderwijs, onderwijsbegeleider bij Onderwijs Begeleidingsdienst en zelfstandig ondernemer.

Heb je vragen over dit thema? Stel ze in de onderwijs community binnen de Wij-leren.nl Academie!


Artikelen van deze auteur

Duurzaam onderwijs
Autopoiesis: perspectief op duurzaam, betekenisvol onderwijs
Guus Geisen

Wij-leren.nl Academie

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbriefInschrijven nieuwsbrief

[extra-breed-algemeen-kolom2] 

Mis geen bijdragen

Inschrijven nieuwsbrief

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook Volg ons op instagram Volg ons op pinterest