Auteurs
Albert de Boer Alex de Bruijn Angela Kouwenhoven Anna Bosman Anton Horeweg Arjan Clijsen Bas ter Avest Bea Pompert Casper Hulshof Ceciel Borghouts Dick van der Wateren Dirk van der Wulp Dolf Janson Elena Carmona van Loon Eleonoor van Gerven Erna Brummel Eveline van Baalen Ewald Vervaet Filip Dochy Gerard Melis Gerdineke van Silfhout Gert Biesta Guus Geisen Harm Klifman Harry van de Pol Hélène van Oudheusden Henk Galenkamp Henk Sissing Herman Kolthof Ivo Mijland Jan Jutten Jelte van der Kooi Jos Cöp Karen Heij Karin van de Mortel Kees van Overveld Lia Voerman Lia Voerman en Frans Faber Luc Stevens Marcel Schmeier Marcel van Herpen Marjoke Hinnen Marjolein Zwik Marléone Goudswaard Martie de Pater Michel Verdoorn Miriam de Heer Naomi Mertens Noëlle Pameijer Paul Filipiak Peter de Vries Peter de Vries Peter Mol René Leverink Robert-jan Simons Ronald Dulmers Sieneke Goorhuis Sonja de Lange Sylvia Peters Tanja van Beukering Teije de Vos Tijl Rood Ton van der Valk Wendy Brasz en Myra den Haan Wijnand Gijzen Wilfred Rubens Willem de Jong Yvonne van Sark
Gastauteurs
Anke de Boer Anne van Hees Arnold Jonk Bob van der Meer Ernst van Grol Gert de Graaf Hanne Touw Hanno van Keulen Hans van Rijn Inge Verstraete Ingrid van Essen Jacqueline Visser Job van Velsen Joep Derkx Joop Stroes Joris Spekle Lex Hupe Lisanne van Nijnatten Louise Berkhout Maarten Massink Marion van Olst Monique Baard Nina Boswinkel Pepijn Dousi Peter Ruit Pieter Snel Sandra Koot Sanne van den Hoek Terry van de Beek Vera Meewis
Auteurs opinie
Laura Batstra Rijk van Ommeren Steven Pont
Redactie
Annemieke Top Arja Kerpel Bas van Dijk Helèn de Jong Korstiaan Karels Machiel Karels Marleen Legemaat

 

Guus Geisen

Onderwijsadviseur, coach, auteur

Website: IRISZ
LinkedIn profiel Guus Geisen

Mijn drijfveren

Het leren van het kind en dit bevorderen door het leren van het individu, van de groep/team en het systeem. In elk kind is de innovatie van de toekomst al in potentie aanwezig. Het is onze opdracht als volwassenen die potentie aan te voelen, te zien, te verwachten en de ontwikkeling ervan te ondersteunen en begeleiden.

Mijn kader​s

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik kinderen kan ondersteunen in het versnellen van het leren in dynamisch complexe situaties door het inzetten van tools. Ik richt me daarbij op het individu, de groep en het systeem.
“Zorg goed voor jezelf, de ander en deze plek” is leidend perspectief voor me. Ik maak daarbij gebruik van de theoretische kaders die passend zijn en bijdragen aan het deel in samenhang met het geheel.

Mijn werk​

Als lerende inspirator, facilitator en coach werk ik met individuele mensen aan hun persoonlijke en professionele worsteling en groei naar balans en succes. Met teams werk ik aan het leren van en met elkaar vanuit inspirerende kaders en concepten. Uiteindelijk is alle werken gericht op het innoveren van het lerende systeem als geheel dichtbij en veraf en nu en later. Dit doe ik middels regionale, landelijke en internationale netwerken.

Mijn ervaring​

Leerkracht en directeur speciaal onderwijs, onderwijsbegeleider bij Onderwijs Begeleidingsdienst en zelfstandig ondernemer.
Guus GeisenInschrijven nieuwsbrief

Volg wij-leren.nl

Volg ons op LinkedIn Volg ons op twitter Volg ons op facebook

Mis geen bijdragen.